Balıkesir’de Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 40 bin 306 adet sentetik uyuşturucu hap, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve 35 bin TL nakit para ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 15 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 6’sı tutuklandı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 4-14 Eylül 2026 tarihleri arasında yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda Altıeylül, Karesi, Bigadiç ve Edremit ilçelerinde meydana gelen 9 narkotik olayıyla ilişkilendirilen 15 şüpheliye yönelik operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlar neticesinde 40 bin 306 sentetik uyuşturucu hap, 31 gram kokain, 260 gram esrar, 22 gram metamfetamin ve 35 bin TL suç geliri ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden 6’sı tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.
