Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Bandırma’da Aile Sağlığı Merkezi’ne Saldırı!

    Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne yapılan saldırıda camlar taşlandı, bir hekime saldırı gerçekleştirildi. Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal, saldırıyı kınayarak sağlık çalışanlarına desteklerini iletti. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki 10

    Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne gerçekleştirilen bir saldırıda camlar taşlanarak kırıldı ve bir ASM hekimine saldırıda bulunuldu.
    Bandırma ilçesinde yer alan 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından camları taşlanarak zarar verildi.
    Saldırı sonrasında Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal, açıklama yaparak saldırıyı kınadı ve sağlık çalışanlarına desteklerini belirtti. Bilal saldırıyı kınayarak, “Sağlık çalışanlarına yönelik bu çirkin saldırı asla kabul edilemez. ASM personeline destek veriyoruz ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
    Başkan Bilal ayrıca Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayla ilgili güvenlik güçlerinin soruşturma başlattığını belirtti.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”