Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak alev aldı. İlk belirlemelere göre, kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti ve 20 kişi yaralandı.
Kaza, Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesi yakınlarında gerçekleşti. İddialara göre, henüz sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir yolcu otobüsü, Denizli-Aydın Otoyolu’nun Tırkaz Mahallesi yakınlarında kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Bu çarpışmanın ardından otobüs aniden alev aldı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine, sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri kaza bölgesine yönlendirildi.
Yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmasının ardından yapılan ilk incelemede, 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. İzmir’den Antalya’ya seyahat eden Anadolu Turizm’e ait otobüste, 37 yolcu ile 3 görevlinin olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili çalışmaların halen devam ettiği bildirildi.
