Yerköy Haber Gazetesi

Başkan Ferhat Yılmaz, “Öncelik Yerköy halkının sağlığıdır”

Başkan Ferhat Yılmaz, “Öncelik Yerköy halkının sağlığıdır”
04 Ekim 2021 - 12:32

Yerköy Belediyesi zabıta ekipleri, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ın talimatıyla gıda denetimi gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe merkezde bulunan market ve gıda ürünleri satış noktalarını tek tek denetlenmeye başlandığını söyledi.
Denetlemeler esnasında tarihi geçmiş ürünlerin imha edilmesi için el konulduğunu, belirten başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, gıda işletmelerine yönelik rutin olarak düzenlenen gıda denetimlerine başlamış bulunmaktadır. İlçemizde bulunan birçok market, manav ve gıda sektörü ile uğraşan işletmeler ekiplerimizce denetlenmiştir. Denetlemelerde esnasında tarihi geçmiş ürünlere imha edilmek üzere ekiplerimiz tarafından el konmuştur. Denetimlerimizde iş yeri eksiklerinin giderilmesi için iş yeri sahiplerine gerekli uyarılar yapıldı. Belediye hizmetlerinde en önemsediğimiz konulardan biri halk sağlığıdır. Halkımızın sağlığı için gıda ile ilgili tüm işletmelerde belediyemizin denetimleri sürecektir.” dedi.
Vatandaşların da tarihi geçmiş ürün konusunda daha duyarlı davranmaları gerektiğini ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe halkının özellikle bu tür ürünlerle karşılaştıklarında 153 zabıta şikâyet hattını aramaları konusunda uyardı. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır