Yerköy Haber Gazetesi

Başkan Hasan Hakanoğlu“ÇİÇEKDAĞI’NA 85 MİLYONLUK ALTYAPI YATIRIMI HAYIRLI OLSUN”

Başkan Hasan Hakanoğlu“ÇİÇEKDAĞI’NA 85 MİLYONLUK ALTYAPI YATIRIMI HAYIRLI OLSUN”
05 Ağustos 2021 - 15:14

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu: Önemli bir sorunu daha çözecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.1980’li yıllarda yapılan Fevzi Çakmak Mahallemiz kanalizasyon hattı ve olmadığı için sel baskınları ile mağduriyet yaşanan yağmur suyu hatlarının yapımına başlıyoruz.

Ayrıca imara açılan Baraklı yolu mevkiinde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yapımı da ihale kapsamı içerisinde olup, burada gelişecek yatırım ve konut alanları için şimdiden altyapı ihtiyacını çözüyoruz.

Yaklaşık 22 Milyon bütçeyle yapılan ihalemiz ile birlikte şu an İlçemizde yapımı devam eden tatlı su getirme işi ve İlçe geneli içme suyu şebeke hatlarının yenilenmesi işleriyle beraber toplamda 85 Milyonluk altyapı yatırımı yapılmaktadır.

Destekleri için Milletvekilimiz Sn.Mustafa Kendirli ve İl Başkanımız Sn.Seher Ünsal’a İlçemiz adına şükranlarımızı sunarken, yatırımların Çiçekdağımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır