Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları’nın 7. Olağan Kongresi’ne katılarak kadın kollarına destek sağladı.
Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede, AK Parti’nin kadın teşkilatlarının önemine dikkat çeken Başkan Özdoğan, yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Meral Koşar ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Özdoğan, yeni dönemde başarılar dileyerek, “AK Parti’nin başarısının temelinde kadınlarımız bulunmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kadınlarımızın her alanda daha fazla yer alması için önemli adımlar atıldı. Hem yerel hem genel ölçekte yürütülen tüm çalışmaların ardında güçlü bir kadın teşkilatımız mevcut. Hacılar’da da her zaman kadınlarımızın yanındayız ve destek vermekten asla geri durmayacağız” şeklinde konuştu.
Kongrede, kadınların siyasette ve toplumsal hayattaki rolleri üzerine de vurgu yapan Başkan Özdoğan, “Kadınlarımızın azmi ve fedakarlığı, partimizin başarısını pekiştiren en büyük faktördür. Sahada ve teşkilat çalışmalarında özveriyle çalışan tüm kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi sonrasında güven tazeleyen Meral Koşar ve ekibini tebrik eden Özdoğan, “Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü bir Türkiye oluşturmak için birlikte çalışma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını dileyerek, Meral Koşar Başkanımız ve yönetimine başarılar temenni ediyorum” dedi.