Yerköy Haber Gazetesi

Başkan Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Başkan Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
11 Mart 2023 - 13:54

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bahar çalışmaları ve depremzedelere yardım konularında istişarelerde bulundu.
Başkan Ferhat Yılmaz, Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, bahar çalışmalarını ve depremzedelere yardım konularını görüştüklerini söyledi.
Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarlarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, bahar ayının gelmesiyle birlikte gerçekleştirecekleri çalışmaları, Ramazan öncesi hazırlıkları ve ilçeye gelen depremzedelere yönelik yapılacak çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantı sonrası açıklama yapan Yılmaz, “Mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, ilçemizin bahar dönemiyle birlikte yapacağımız çalışmaları, Ramazan öncesi hazırlıklarımızı ve depremzede kardeşlerimize yapacağımız yardımları ele aldık. Bu toplantılar, vatandaşlarımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmemiz açısından oldukça önemlidir” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, toplantıda ayrıca ilçenin genel durumu hakkında bilgi vererek, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.
Mahalle muhtarlarıyla yaptığımız toplantıda, ilçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için her türlü çalışmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Yılmaz, “İnşallah hep birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirerek, ilçemizi daha modern ve yaşanır hale getireceğiz ” şeklinde konuştu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır