Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Batman’da alüminyum profil üretimi yapılan iş yerinde yangın

    Batman Cudi Mahallesi’nde bir alüminyum profil iş yerinde kaynak çalışması sırasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından bir saatlik müdahale sonucu söndürüldü. Olayda can kaybı veya yaralanma olmaması sevindirirken, iş yerinde hasar oluştu. İnceleme başlatıldı.

    Batman Cudi Mahallesi'nde bir

    Batman’ın Cudi Mahallesi’nde bir alüminyum profil üretim tesisinde kaynak işlemi sırasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

    Olay, öğle saatlerinde gerçekleşti. Kaynak yapılırken çıkan alevler kısa sürede büyüdü ve çevredekilerin dikkatini çekti. İhbar üzerine bölgeye intikal eden çok sayıda itfaiye ekibi, yangınla mücadele etmek üzere iş yerine sevk edildi. Ekipler, yangının etkisini minimize etmek için hem içeriden hem de dışarıdan etkili bir şekilde müdahalede bulundu. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

    Yangın sonucunda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirirken, iş yerinde hasar meydana geldi. Olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”