Yerköy Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde şehitlik yolunda uzun süredir bakım bekleyen bölümler için asfalt onarım çalışmalarını başlattı. İlçe genelinde ulaşım konforunu artırmayı hedefleyen çalışmalar özellikle vatandaşların yoğun ziyaret gerçekleştirdiği Şehitlik yolu üzerinde yoğunlaştırıldı.

Bayram Öncesi Hazırlıklar Hızlandı
Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, bayram öncesinde aziz şehitlerin kabirlerine ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla çalışmaların başlatıldığını belirtti. Yapılan düzenlemelerle hem trafik güvenliğinin artırılması hem de ziyaretlerin daha rahat gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
“Şehitlerimize Giden Yolu Öncelik Aldık”
Başkan Arslan, yaptığı açıklamada şehitlik yolunun ilçe için manevi önemine dikkat çekerek, bu güzergâhta bakım ve onarım çalışmalarının öncelikli olarak ele alındığını ifade etti. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.
