Yerköy Haber Gazetesi

Bekir Bozdağ, Yerköy’ü ziyaret etti

Bekir Bozdağ, Yerköy’ü ziyaret etti
28 Haziran 2021 - 19:36

Yerköy’de TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, bir dizi ziyarette bulundu.

Pandemi nedeniyle memleketine çok fazla gelemediğini anlatan Bozdağ, pandemi şartlarının daha da yumuşaması ile birlikte hemşerileri ile sık sık bir araya geleceklerini söyledi.
Yerköy’de mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Bozdağ hem muhtarların sorunlarını dinledi hem de sorunların çözümüne yönelik olarak yetkililer ile görüşmeler yaptı.
Toplantıya Bozdağ’ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli de katılım sağladı.
HASTANEYİ İNCELEDİ
Bozdağ, muhtarlar toplantısının ardından Yerköy’de yapımı devam eden Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı. Bozdağ, Yozgat’a yapılan yatırımların yadsınamaz olduğunu belirterek, yatırımların akıbetlerinin takipçisi olduklarını dile getirdi.
Hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Bozdağ’a inşaat ziyaretinde Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç ve Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli eşlik etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır