Beşiktaş ilçesindeki bir binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı sırasında yaşanan olayda binanın bir kısmı çökerken, bitişiğinde bulunan 4 katlı binanın 1. katındaki dairenin duvarı yıkıldı. Molozların sokağa düşmesiyle panik yaşanan olay sonrasında, binada bulunan vatandaşlar güvenlik amacıyla bina boşaltıldı.
Beşiktaş’ın Muradiye Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılan binanın bir kısmı, saat 15.00 sularında çöktü. Bu durum sonucunda bitişikte bulunan 4 katlı binanın 1. katındaki dairenin duvarı zarar gördü. Molozların sokağa dökülmesiyle panik yaşayan binada bulunan vatandaşlar, durumu bildirmek için belediye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine, belediye ekipleri olay yerine ulaştı ve zarar gören binayı tahliye etti. Tahliye edilen vatandaşlara, belediye ekipleri tarafından geçici konaklama imkanı sağlanacağı belirtildi.
Tahliye edilen binada yaşayan Kezban İnce, yaşadığı korkuyu dile getirerek, “Kırdılar, döktüler. Burası vahim durumda. Evde huzur kalmadı. Çok korktum, yatak sallanıyor, duvarlar titredi. Durumun aşağıda daha vahim olduğunu söylediler” dedi.
