Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BETON KANO TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

BETON KANO TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
29 Mayıs 2023 - 14:19

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan “Bozok Beton Kano Takımı”, “AK ANA” isimli kanoları ile 20-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Ayazağa Yerleşkesinde düzenlenen Üniversitelerarası Beton Kano 2023 Yarışması’nda Türkiye ikincisi oldu.
Beton Kano 2023 Yarışmasına Türkiye’nin farklı üniversitesinden katılan takımlar sunum, estetik, dayanım ve sportif kategorilerinde değerlendirildi.
Yarışma sonuçlarında Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü “Bozok Beton Kano Takımı” bu yıl ikinci kez katıldığı Üniversitelerarası Beton Kano 2023 Yarışması’nda “AK ANA ” isimli kanoları ile ikincilik ödülü aldı.
Talha Allahverdi (Kaptan), Mehmet Güler, Kutan Berke Çapan, Veli Emin Balı, Zeynep Gülçin Kalabalık, Aytaç Açıkyürek, Mustafa Ünal Karakeçilioğlu, Salahadın Alsaleh ve Serkan Can Satılmış olmak üzere 9 kişiden oluşan Bozok Beton Kano Takımı’nın danışmanlığını ise Doç. Dr. Yuşa Şahin, Doç. Dr. Hüseyin Çilsalar ve Arş. Gör. Yunus Gündüz yürütüyor.
“Bozok Beton Kano Takımı”nın elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Üniversitemiz çok farklı alanlarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.
Beton Kano Takımımız geçen yıl katıldığı yarışmada üçüncülük ödülü aldı. Bu yılki yarışmalarda ise ikincilik ödülü alarak başarı trendini yükseltti.
İnşallah önümüzdeki yıl birincilik ödülü ile başarılarımızı taçlandırırız.
Başarıda emeği geçen takım üyelerini, danışman hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır