Beylikdüzü ilçesinde yaşanan bir olayda, şerit değişikliği nedeniyle çıkan kavgada taksinin önünü kesip küfürler savuran ve aracı yumruklayan bir kişiye ağır bir ceza kesildi. Bu şahsa, toplamda 182 bin 246 lira trafik idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine de 60 gün süreyle el konuldu.
Olay, geçtiğimiz pazartesi akşamı Beylikdüzü ilçesinde meydana geldi. Bir sürücü sol şeritte seyrederken sağ şeride geçmek istemiş, arkasında seyreden taksici korna çalarak tepki gösterince, araç sahibi küfürler savurmaya başlamıştı. Taksici ilerleyince aracıyla uzun süre takip eden ve sonrasında aracından inerek taksiciye saldıran şahsın bu davranışları araç kamerası tarafından kaydedilmişti.
Sosyal medyada yayılan görüntüler sayesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, aracın sürücüsünü tespit etti. Sürücü F.B.’ye, trafikte saldırı amacıyla araç takip etmek, saygısızca araç kullanmak ve yayaların trafiği engellemek suçlarından toplamda 182 bin 246 lira trafik cezası uygulandı. Aynı zamanda aracı 60 gün trafikten men edilirken, sürücü belgesine de 60 gün süreyle el konuldu. Sürücü, adli işlemlerin başlatılabilmesi için Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.
