Yerköy Haber Gazetesi

AKGÜL; “YERKÖY DEVLET HASTANESİ BÖLGE HALKI İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM OLACAK”

AKGÜL; “YERKÖY DEVLET HASTANESİ BÖLGE HALKI İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM OLACAK”
28 Temmuz 2023 - 17:32

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Yozgat’ın sağlık alanında yapılan yatırımlarla adeta bir sağlık üssüne dönüştüğünü söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Milletvekili Süleyman Şahan, İlçede yapımı devam eden ve sona gelinen Yerköy Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak Hastane Başhekimi Uz Dr. Ali Demir’den bilgi aldı.

Milletvekili Akgül, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Yozgat’ın sağlık alanında yapılan yatırımlarla adeta bir sağlık üssüne dönüştüğünü belirtti. AK Parti hükümetleri döneminde sağlık alanında yapılan yatırımlarda Yozgat’ın önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Akgül, yeni bir eserin daha Yozgat’a kazandırılacağını ifade etti.

Yerköy Devlet Hastanesi’nin yapımının hızla devam ettiğini belirten Akgül, ziyarette hastane yönetimi ve yüklenici firmadan çalışmalarla ilgili bilgi aldıklarını aktardı. Yatırımlarla Bozok Yaylasına hizmet kervanını sürdüreceklerini ifade eden Akgül, Yerköy Devlet Hastanesi’nin tamamlanmasıyla ilçe ve bölge halkına daha modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunulacağını dile getirdi.

Yozgat’ın sağlıkta aldığı önemli yatırımlarla geliştiğine dikkat çeken Milletvekili Süleyman Şahan da, Yerköy Devlet Hastanesi’nin bölge için büyük bir kazanım olacağını ve hastanenin tamamlandığında modern tıbbi imkanlarla donatılmış olacağını ifade etti. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır