Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boşanma aşamasındaki eşini tüfekle vuran sanık mahkemede eşinden özür diledi

Fethiye ilçesinde meydana gelen acı olayda, boşanma sürecindeki eşini av

Fethiye ilçesinde meydana gelen acı olayda, boşanma sürecindeki eşini av tüfeğiyle vurarak iki bacağını kaybetmesine sebep olan sanık, mahkemede eşinden özür dileme cesareti gösterdi.
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde enfeksiyon tedavisi gören H.K.’nin katılamadığı Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Veli Katrancı ve tarafların avukatları katıldı. Eşi H.K.’yi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık, ikinci duruşmada da eşine duyduğu sevgiden kaynaklandığını belirterek özür diledi.
Mahkemede H.K.’nin avukatı Alev Öztürk, müvekkilinin enfeksiyon nedeniyle ikinci bacağını da kaybettiğini ve tedavisinin devam ettiğini 10-15 gün içinde taburcu olabileceğini açıkladı.
Mahkeme, sanık Veli Katrancı’nın tutukluluk halinin devamına karar verirken, H.K.’nin gelecek duruşmada mahkemede hazır bulunmasına, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın doğrudan zarar görmemesi nedeniyle avukatının katılma talebinin reddedilmesine ve Adli Tıp Kurumu’ndan rapor talebinin de reddedilmesine karar verdi. Duruşma, 19 Kasım tarihine ertelendi.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesine bağlı Deresökü köyünde meydana gelen yangında 11
Sıradaki Haber İnebolu Kaymakamlığından 11 evin küle döndüğü yangınla ilgili açıklama