Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BOZOK ŞEHİR STADYUMU YENİLENİYOR

BOZOK ŞEHİR STADYUMU YENİLENİYOR
24 Mart 2021 - 20:37

Bozok Şehir Stadyumu yan saha zemininin futbol oynanmaz hale gelmesi ilimizde oynanacak birçok futbol turnuvasının iptal edilemsine neden olmuştu. Gerek Yozgat basınında yapılan haberlere gerekse Yozgat spor kamuoyundan gelen tepkilere önceki dönem Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’in kulağını kapatması ise büyük tepkilere yol açmıştı.
Gençlik Spor Bakanlığınca KYK İl Müdürlükleri ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri’nin birleştirilmesinin ardındna Güneşer’in yerine Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve getirilen Rasim Parlak Yozgat’ta bulunan spor tesislerinin birçoğunda yenileme ve tadilat işlemlerinin başlatılması için girişimlere başlamıştı. Parlak’ın ve Yozgat bürokrasisinin girişimleri karşılığını buldu ve başta Bozok Şehir Stadyumu yan sahası olma üzere birçok tesiste yenilem işlemleri başladı.
YENİLEM ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
Tadilatı hala devam eden Celal Atik Spor Salonu ve Bozok Şehir Stadyumu yan saha zemin çalışmalarında sona gelindi. Özellikle Bozok Şehir Stadyumu yan sahada yapılan çaılşmalar Yozgat’ta faaliyetlerni sürüdüren futbol kulüpleri tarafından büyük bir beğeni topladı. UEFA standarlarına göre yenilenen sentetik zeimin, tribünler ve ışıklandırma sonrası Yozgat spor kamuyunda takdir topladı. Öte yandan edinilen bilgilere göre sentetik zeminde granür seriminin son rutuşları yapılırken önümüzdeki günlerde saha kenarında bulnan taratan pistlerin, tribünlerde yapılacak boya ve koltuk montajlarının tamamlanmasının ardından çalışmalar sona erecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır