Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

BOZOK ÜNİVERSİTESİ 5.GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASI 2 MART’TA

BOZOK ÜNİVERSİTESİ 5.GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASI 2 MART’TA
19 Şubat 2024 - 13:50

YOZGAT Bozok Üniversitesince düzenlenecek olan Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında gençler geleceğe ok atacaklar.Yozgat Bozok Üniversitesi 5. Geleneksel Türk Okçuluğu yarışması 2 Mart Cumartesi günü yapılacak.

Bu yıl ‘Tarih için bir ok at’ sloganı ile gerçekleştirilecek yarışmaya katılmak isteyenler 25 Şubat Pazar gününe kadar başvuruda bulunabilecek.Yozgat Bozok Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek yarışmaya bu yıl yoğun katılım olması bekleniyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluğu Kulüp Başkanı Prof. Dr. Murat Korkmaz, ‘Tarih için bir ok at’ sloganı ile çıktıkları yolda bu yıl 5’inci kez turnuva tadında okçuluk yarışması düzenleyeceklerini ifade etti.

Korkmaz, “Yarışmamıza büyük bir ilgi var. Lakin kontenjanımız sınırlı olacak. Son başvuru tarihi 25 Şubat Pazar günü. Yarışma ise 2 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bütün halkı turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

Turnuvada Türk tarihinin dönüm noktaları olan Malazgirt Savaşı, İstanbul’un Fethi ve  Cumhuriyet’in ilanı anısına 1071, 1453 ve 1923 metrelerden sembolik ok atışları da gerçekleştirilecek. Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır