Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da 10 milyon liralık sahte madeni yağ operasyonu

Bursa İlinde Jandarma Tarafından Yapılan Operasyonda 10 Milyon Lira Değerinde

Bursa İlinde Jandarma Tarafından Yapılan Operasyonda 10 Milyon Lira Değerinde Sahte Madeni Yağ Ele Geçirildi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kaçakçılığı engellemeye yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda, yaklaşık 10 milyon lira değerinde sahte madeni yağ üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Operasyonda 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, arama kararlarına dayanılarak 1 depo/üretim yeri ile 3 araçta arama yapıldı.

Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 6 bin 400 litre baz ve atık yağ, 3 bin 120 litre madeni yağ, 644 bin 820 adet sahte etiket ile birlikte 16 bin 575 koli, bin 445 plastik bidon, 61 bin 40 etiketlenmemiş plastik bidon ve 51 bin kapak folyosu ele geçirildi.

Operasyon sırasında sahte üretimde kullanılan çeşitli ekipmanlar da ele geçirildi. Şüpheliler operasyonun ardından gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bilecik’te bir bağ evinde meydana gelen yangın sırasında alevlerle mücadele
Sıradaki Haber Bilecik’te bağ evinin bahçesindeki yangında baygın bulunan ev sahibi hayatını kaybetti