Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da akılalmaz altın vurgunu çözüldü: Jandarma 12 günün şifresini çözdü

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Çayönü Mahallesi’nde bulunan bir evden yaklaşık

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Çayönü Mahallesi’nde bulunan bir evden yaklaşık 4 milyon TL değerindeki ziynet eşyalarının çalınması olayı, Bursa İl Jandarma Komutanlığı özel ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda aydınlatıldı. Uzun bir sürenin ardından yapılan kamera incelemeleri sonucunda şüpheli tespit edilerek hemen yakalandı ve mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.
Olay, Çayönü Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaşın evinde meydana gelmişti. Ev sahibi, 7 adet 30 gram bilezik, 4 adet 4 gram bilezik, 2 tam altın, 20 çeyrek altın ve 550 gram hassas altının bulunmadığını fark ederek durumu jandarmaya bildirdi. Çalınan altınların toplam değeri yaklaşık 4 milyon TL’yi bulmaktaydı.
Hırsızın izleri silmek amacıyla mahalle muhtarlığının güvenlik kamerası kayıt cihazını da söktüğü belirlendi.
Şüphelinin kimliğinin belirlenmesi için 12 gün boyunca yapılan görüntü taraması ve 288 saatlik özverili operasyon sonuç verdi. Olayın ardından jandarma özel bir ekip oluşturdu ve bölgedeki güvenlik kameralarından elde edilen 288 saatlik görüntüleri dikkatlice inceleyerek şüphelinin peşine düştü.
Teknik çalışmalar sonucunda şüphelinin İ.A. olduğu tespit edildi. İ.A, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgusunda suçunu itiraf etti ve çaldığı altınları kuyumcuda bozdurduğunu belirtti. Bu açıklaması, kuyumcuda bulunan güvenlik kameraları tarafından da teyit edildi.
Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük’ün Yenice ilçesinde yaşanan vahim olayda bir kişi, eşini meyve
Sıradaki Haber Karabük’te dehşet: Eşinin boğazını keserek öldürdü