Bursa’da bir adam, eşiyle birlikte yürürken husumetli olduğu kişilerin silah ve sopa ile saldırısına uğradı. 46 yaşındaki Erkan E. elinden ve bacağından vurularak yaralandı, eşine ise saldırı sırasında darbe yapıldı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan yaralının eniştesi ve eniştesinin kardeşi tutuklandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için polisin çalışmaları devam ediyor.
17 Ağustos günü, Sakarya Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erkan E. ve eşi Duygu E. yolda yürürken husumetli oldukları kişilerle karşılaştı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve saldırganlar silah kullanarak Erkan E. ve eşine saldırdı. Erkan E. çeşitli yerlerinden yaralanırken, yerde yaralı haldeyken saldırganlar tarafından dövüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çift tedavi altına alındı.
Olay anlarına dair güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken, saldırganların kimlikleri yaralı Erkan E.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda belirlendi. Eniştesi ve eniştesinin kardeşi yapılan operasyonla gözaltına alındı. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Elde edilen deliller, soruşturma dosyasına eklenerek işlemler devam ediyor.
