Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, terkedilmiş bir binada çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.
Olay, gece saat 23.00 civarında Osmangazi ilçesine bağlı İntizam Mahallesi Kuruçeşme Sokak’ta bulunan iki katlı terkedilmiş bir binada gerçekleşti. Kimse yaşamadığı binanın çatı katında, iddiaya göre madde bağımlılarının çıkardığı yangın hızla yayıldı.
Mahalle sakinlerinin alevleri fark edip büyük bir panikle ihbar etmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, yangına hızla müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını kısa sürede söndürdü.
Yangın sırasında yaralanan olmazken, terkedilmiş binanın çatı katı kullanılamaz hale geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının kesin çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlattı.
