Yerköy Haber Gazetesi

ÇAMLIK KIR LOKANTASI VE MESİRE ALANI GÖRÜLMEYE DEĞER

ÇAMLIK KIR LOKANTASI VE MESİRE ALANI GÖRÜLMEYE DEĞER
14 Haziran 2021 - 12:50

Çiçekdağı Belediyesi Çamlık mesire alanı yenilenen yüzüyle adeta bölgenin ilgi odağı haline gelmeyi başardı.

‘Çamlık Park ve Restaurant’ serpme kahvaltı, Et, Köfte, Gözleme çeşitleri gibi bir çok taze ve leziz ürünlerle bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu “Kır lokantamız, seyir tepemiz, çocuk oyun alanlarımız, tertemiz WC’leri, kamelya ve barbükeler ve geniş otoparkları ile yeni yüzümüzle halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Hakanoğlu, Et, Köfte, Serpme Kahvaltı ve Gözleme Çeşitlerimiz ile siz değerli müşterilerimize haftanın yedi günü Sabah 08:00 Akşam 21:00 saatleri arası hizmet vermekteyiz” dedi.

Yunus Özer isimli vatandaş ise: “Çiçekdağı Belediyesinin İlçemize yapmış olduğu hizmetler ilçeyi kalkındırmaya yönelik güzel ve kalıcı hizmetlerden oluşuyor. Bu güzel projelerden biri olan Çiçekdağı Çamlık mesire alanı ailemizle birlikte dışarıdan gelen misafirlerimizi gurbetçilerimizi rahatlıkla götürüp leziz ikramlar sunabileceğimiz bir mekan haline gelmiş. Artık bölge halkının uzaklara gitmesine gerek yok. Çamlık havasıyla manzarasıyla lezzetleriyle adeta bir Karadeniz turu havası veriyor. Çiçekdağı’lı birisi olarak Belediyemize teşekkür ediyorum ve tüm bölge halkına tavsiye ediyorum son hali mutlaka görülmeye değer” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır