Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çanakkale’de 3 ilçede uyuşturucu operasyonu

Çanakkale’nin Merkez, Biga ve Ezine ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda birçok uyuşturucu

Çanakkale’nin Merkez, Biga ve Ezine ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 7 şüpheliden 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Çanakkale, Biga ve Ezine Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinasyonunda 9-18 Ağustos tarihleri arasında operasyonlar düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu ticareti, skunk/kenevir ekimi ve uyuşturucu kullanımı tespit edilen 7 şüpheli hakkında 5 adreste, 32 personelin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonlarda 120 gram esrar, 56 kök kenevir, 6 kök skunk bitkisi, 110 gram skunk, 54 adet sentetik hap, 23 bin 150 TL nakit para, iklimlendirme sistemi ve uyuşturucu öğütme aparatı ele geçirildi.
Yakalanan 7 şüpheli uyuşturucu imalatı, ticareti ve kullanma suçlarından yargılanacak. 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise adli makamlara sevk edildi.

Dün gece Diyarbakır’da meydana gelen yangın, 12 katlı bir plazanın
Sıradaki Haber Diyarbakır’daki yangının büyüklüğü itfaiye ekiplerinin kask kamerasına yansıdı