Yerköy Haber Gazetesi

CELAL KÖSE’DEN VEDA AÇIKLAMASI

CELAL KÖSE’DEN VEDA AÇIKLAMASI
02 Nisan 2024 - 13:04

Yozgat geçmiş dönem AK Parti Belediye Başkanı Celal Köse, şehre hizmet etme onurunu ve gururunu dile getirerek bir  veda mesajı yayımladı.

Köse, Yozgat’a hizmet etmekten başka bir gayelerinin olmadığını vurgulayarak, şehre her zaman aşkla, canla, başla hizmet ettiklerini belirtti. Yozgat halkının kararıyla yeni bir dönemin başladığını ifade eden Köse, şehre hizmet edecek yeni Belediye Başkanını tebrik etti ve Yüce Mevla’dan hayırlı hizmetler diledi. Ayrıca, kendisinin ve ekibinin şehrin sokaklarında, caddelerinde olmaya devam edeceğini ve her zaman şehre hizmet etmeye hazır olduklarını vurguladı.

Köse mesajında;” Değerli Hemşerilerim; Doğduğum, büyüdüğüm, doyduğum ve canımdan aziz bildiğim baba ocağım Yozgat’ta, Yüce Mevla’mın izni sizlerin dua ve destekleri ile şehrimize ve siz hemşerilerimize hizmet etme onur ve gururunu yaşadım. Şehrimize hizmet etmekten başka bir gayemiz hiçbir zaman olmadı. Yozgat için her zaman Aşkla, Canla, Başla çalıştık. Siz değerli hemşerilerimizin kararıyla Kadim Şehrimiz Yozgat’ta yeni bir dönem başlıyor. Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki her kararınız başımızın üzerindedir. Bu şehri her zaman çok sevdik ve sevmeye devam edeceğiz ve yine biliyoruz ki Yozgat’ta bizi çok sevdi. Yeni dönemde şehrimize hizmet edecek Belediye Başkanımızı da tebrik ediyor Yüce Mevla’mdan hayırlı hizmetler sunmasını niyaz ediyorum. Biz bu şehrin sokaklarında, caddelerinde olacak, mecrası ne olursa olsun yine bu şehre hizmete devam edeceğiz. Her an her yerde karşılaşabiliriz. Allah’a emanet olun. Selam ve Dua ile” dedi.

Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır