Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cenaze çıkışında yol verme kavgası kanlı bitti: 1 yaralı, 2 gözaltı

Nevşehir’de meydana gelen bir olayda, cenaze töreninin ardından trafikte yaşanan

Nevşehir’de meydana gelen bir olayda, cenaze töreninin ardından trafikte yaşanan yol verme anlaşmazlığı silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanırken, kargaşaya karışan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi’nde gerçekleşti. Yakınlarının cenaze törenine katılan U.T. ve E.K. isimli kişiler, Kurşunlu Camii’nde cenaze namazının ardından mezarlığa gitmek için yolda ilerlerken araçları arasında yol verme konusunda anlaşmazlık yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve U.T. adlı kişi aracından silahla ateş açarak olayı daha da şiddetlendirdi.

Silah sesleriyle panik yaşanan olayda, geçen bir vatandaş olan Harun İ. yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi. Yaralı vatandaş Harun İ., ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, silahlı saldırıya karıştığı iddia edilen U.T. ve kavgaya karışan E.K.’yi mezarlık alanında gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya’da, bir genç yaklaşık 40 metre yükseklikteki falezlerden denize atlayarak
Sıradaki Haber 40 metrelik falezlerden ölüme meydan okuyan atlayış faciayla sonuçlanıyordu