Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYE SPOR’A DESTEK ARTIYOR

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYE SPOR’A DESTEK ARTIYOR
12 Aralık 2022 - 14:02

Pakmaya ve Ulusoy Un firmasından Çiçekdağı Belediye Spor’a sağlanan desteklerden dolayı Teşekkür plaketi verildi.

Spor faaliyetlerine de büyük önem veren Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu tarafından kurulan  Çiçekdağı Belediye Spor’a ve bunun yanı sıra Çiçekdağı Halk Ekmek fırınına her zaman desteklerini esirgemeyen Pakmaya ve Ulusoy Un  firma yetkililerine teşekkür plaketi verildi.

Başkan Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, Gençlerimizi kötü alışkanlık ve çevrelerden koruyarak sağlıklı ve başarılı birey şeklinde topluma kazandırmak amacıyla Belediye olarak spor faaliyetlerine de büyük önem verdiklerini ve bu sayede gönüllü olarak desteklerini esirgemeyen Pakmaya ve Ulusoy Un firma yetkililerine de teşekkür ettiklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır