Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ ÇANAKKALE KAHRAMANININ İSMİNİ YAŞATACAK

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ ÇANAKKALE KAHRAMANININ İSMİNİ YAŞATACAK
05 Mart 2022 - 12:17

Çiçekdağı Belediyesi, Çanakkale Kahramanı Mülazım Mehmet Çavuş’un isminin yaşatılacağı ve çevresinde eşi benzeri olmayan bir meydan projesini hayata geçiriyor.

Başkan Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, Çiçekdağı aşkı ve heyecanı ile çalışmasını yürüttüğümüz bir projemizde daha, ihale aşamasına gelmiş bulunuyoruz.

İlçemiz Atatürk caddesi ve Stadyum caddelerini yeniden asfalt ve kaldırım çalışmaları ile imar ediyoruz. Bu kapsamda toplam 45.000 m2 sıcak asfalt, 7000 metre kaldırım, 3500 metre yürüyüş yolu yapılacak. Kaldırım ve asfalt çalışmaları ile birlikte ilçemizin çehresini değiştirecek 3500 metre güzergahta dekoratif aydınlatma direkleri de aynı işin içinde yapılmış olacak.

Tüm bu işlerle birlikte hayalimiz olan, İlçemiz ve çevresinde eşi benzeri olmayan bir meydan projesini de hayata geçiriyoruz. Çanakkale Kahramanımızın aziz hatırasına saygımızın bi ifadesi olacak Mülazım Mehmet Çavuş Meydanımız, İlçemize çok yakışacak.

Bu sene içerisinde bitirmeyi planladığımız işlerin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. Haber : Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır