Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ HAYIRLI İŞLERE KÖPRÜ OLUYOR

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ HAYIRLI İŞLERE KÖPRÜ OLUYOR
13 Temmuz 2021 - 13:00

Çiçekdağı Belediyesi sosyal sorumluluk hizmetleri kapmasındaki hizmetlerden biri olan ‘Hayır Evi’ Kurban Bayramı öncesi çocukları ve aileleri sevindiriyor.

Çiçekdağı Belediyesi bünyesinde kurulan “Hayır Evi” ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşma konusunda bir nebze hayır köprüsü görevi üstlendiklerini belirten Başkan Hasan Hakanoğlu: Çiçekdağı Belediyesi Bayram öncesi hayırseverlerin yardımları ile bünyesinde kurduğu mağazadan çocukları giyindiriyor ve hayırseverlerin yardımlarını kabul edip, ihtiyaç sahibi ailelerin giysiden gıdaya, temizlik ürünlerinden bir çok alanda yardımlarına koşuyor. Hayır Evi’ ne hayırseverlerimiz büyük katkı veriyor. Belediye olarak bu açıdan da hayırseverlerle ihtiyacı olan kişileri buluşturmuş oluyoruz’ dedi.

Başkan Hakanoğlu “Hayır Evi, ihtiyaç sahibi vatandaşları incitmeden, kucaklıyor. Burada sistemi kurarken insanları rencide etmeden, hayırları en iyi bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak gayreti içerisinde olduk ve uzun yıllar bu çalışmamızı sürdüreceğiz. “Hayır Evi” bir market gibi çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın burada gıda maddeleri, temizlik maddeleri, tekstil ürünleri, giyim, ayakkabı gibi birçok ürün bulmaları mümkündür” dedi.

İhtiyaç sahibi bir aileye sizde yardım eli uzatmak isterseniz 0533 388 66 41 tel numarasından bilgi alabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır