Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ SPOR BAŞARININ PEŞİNDE

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ SPOR BAŞARININ PEŞİNDE
13 Aralık 2021 - 15:44

Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Çiçekdağı Belediye Spor’un resmi olarak kurulduğunu ve Altyapı Futbol Akademisi U-17 ve U-14 seviyesinde antrenmanların başladığını belirtti.

Spor faaliyetlerinde de büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 10 adet spor branşını kapsayan Çiçekdağ Belediye Futbol, Yüzme, Güreş ve Okçuluk Spor Kulübünü kurduklarını belirten Başkan Hakanoğlu, Çiçekdağı İlçe Stadyumunda ışıklandırma ve gerekli eksikliklerin giderilmesinin yanı sıra soyunma odalarının yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kurulan yeni kulübün hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Hakanoğlu, Çiçekdağı Belediye Spor A Takımının tamamlanması ile Futbol olarak Kulüp bazında Kırşehirde mücadele edeceklerini ve müsabakaların Ocak – Şubat aylarında Kırşehir AKSF tarafından düzenleneceğini belirterek, Gençlerimizi kötü alışkanlık ve çevrelerden koruyarak sağlıklı ve başarılı birey şeklinde topluma kazandırmak amacıyla bu girişimde bulunduk. Amacımız kalıcı başarılar ve kurumsal bir spor kulübünü ilçe gençlerine kazandırmaktır” dedi.

Çiçekdağı Belediye Spor Teknik Direktörü Necdet Şahin ise, U-17 ve U-14 seviyesinde antrenmanların 2 haftadır devam ettiğini, A Takımı seçmelerinin başladığını ve bireysel olarak başvuru yapıldığı taktirde yetenekli futbolcuların değerlendirileceğini açıkladı.

Teknik Direktör Necdet Şahin, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Takımın tamamlanması ile Hedeflerinin BAL Ligi olduğunu, Takım Kadrosunun Çiçekdağı, Yerköy ve Köseli’den yetenekli futbolcularla kurulacağını açıkladı. /Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır