Yerköy Haber Gazetesi

Çiçekdağı Belediyesi, Toplu İş Sözleşmesi İle Yüzleri Güldürdü

Çiçekdağı Belediyesi, Toplu İş Sözleşmesi İle Yüzleri Güldürdü
18 Ağustos 2022 - 15:19

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı Çiçekdağı Belediye Başkanlığı Personel Limited Şirketinde çalışan sendika üyesi işçilerin imzalan toplu iş sözleşmesi ile yüzleri güldü.

Çiçekdağı Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmet- İş sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladı.
Çiçekdağı Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu,  Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Başkan Yardımcısı İsmail Ekici,  Çiçekdağı Belediyesi Mali Hizmetler Necdet Şahin,  Şirket Müdürü Zafer Us, İşyeri Sendika temsilcileri Fatih Yaman, Mustafa Yıldırım, Rabia Sağlam ve sendika üyeleri katıldı.,

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu burada yaptığı açıklamada, “Belediye mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendirdik.

Ayrıca Toplu İş Sözleşmesini imzalayarak taşeron işçilerimize enflasyon ve memur seyyanen zam farkı hakları ve bayram ikramiyeleri saklı kalmak kaydıyla, net olarak asgarî ücret üzerine ilave %38 bir artış yaptık.

Çiçekdağı Belediyesi çalışanlarına emeğinin karşılığını bir nebze olsun verme ve sofralarını zenginleştirme gayretindeyiz.
Ekmeğe ve emeğe olan saygımızı bir sonraki toplu sözleşmelerde de layıkıyla yerine getirmeyi Rabbimden niyaz ediyorum”dedi./Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır