Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

ÇİÇEKDAĞI BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ
06 Şubat 2023 - 11:57

Çiçekdağı Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedelere destek olmak için harekete geçti.
10 ilde yıkımlara, kayıplara neden olan 7,4 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Çiçekdağı Belediyesi yardım kampanyası başlattı, kışlık kıyafet ve temel ihtiyaç malzemeleri çağrısında bulunuldu.
Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, “Yaşanan felaketin acısını biliyor ve derinden hissediyoruz. Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza rahmet diliyoruz. Yaraları el birliğiyle sarmak için tüm yurttaşlarımızı dayanışma mücadelemize davet ediyoruz” dedi.
DAYANIŞMA
ÇAĞRISI
Bir çok ili etkileyen depremde mağdur olan vatandaşlara ilk etapta; battaniye, uyku seti, kışlık kıyafet, bot, ve benzeri ihtiyaç malzemeleri toplanarak deprem bölgesine ulaştırılacağı belirtildi. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların Çiçekdağı Belediyesi Hayır Evi Müdürlüğüne ulaştırmaları istendi.
Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır