Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Çiçekdağı Belediyespor Antalya yolcusu

Çiçekdağı Belediyespor Antalya yolcusu
19 Ocak 2024 - 16:49

Çiçekdağı Belediyespor U11 takımı 20-22 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan İnternational Junior Cup’a davet edildi.

Çiçekdağı Belediyespor U11 takımı Antrenör Nejdet Şahin antrenörlüğünde bir çok yerli ve yabancı futbol takımlarının yer aldığı turnuvada Çiçekdağı’nı temsil edecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, İlçemiz ve çevremizdeki genç yeteneklerin önünü açmak ve başarılı sporcular yetiştirmek adına Belediye olarak kurduğumuz Çiçekdağı Belediyesi Spor Kulübü faaliyetlerine devam etmektedir.

İnternational Junior Cup’a davet edilen Futbol takımımıza Belediye imkanlarımızla destekte bulunarak, çocuklarımızın başarılı olmalarını sağlayarak, turnuvalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz”dedi. Orhan Ekinci

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır