Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARI  ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!

ÇİÇEKDAĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARI  ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!
04 Kasım 2021 - 12:16

Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce birçok alanda açılan kurslar her yaşa hitap ediyor.

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sağlam yaptığı açıklamada: “Ülkemizin emin adımlarla ilerleyebilmesi için birinci önceliğimizin eğitim kalitesini ve seviyesini yükseltmek olduğunun bilinci ile bulunduğumuz ilçede Eğitim-Öğretim faaliyetleri noktasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek üzere çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızdan biri de İlçe Halk Eğitimi Merkezimizde 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında hemen hemen her yaşa hitap eden; Sosyal, kültürel, akademik, sportif, sanatsal vb alanlarda yaklaşık 30 adet kurs açmış bulunmaktayız. Gerekli arayış ve girişimlerimiz sonucunda eğitmenlerin bulunması, kurslara dair duyurularımızın yerinde ve zamanında yapılması, kurslarımızın devamlılığı ve amacına ulaşması noktasında bizi sevindiren unsur oldu.”

Sağlam, “Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Refika Sümeyya ÖNAL’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Çiçekdağı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Refika Sümeyya ÖNAL ise; “Açtığımız kursların sayısını artırmak ve halkımıza daha fazla Eğitim verebilmek için usta öğreticiler ve gerekli malzeme temini noktasında çalışmalarımız devam etmektedir. Kurslarımıza halkımızın da ilgi ve yoğun katılımı bizi bu noktada daha fazla çalışmaya ve teşvike sürüklemektedir. Bu anlamda hem ilçe halkımıza hem İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM’ a hem de maddi manevi desteklerinden dolayı İlçe Belediye Başkanımız Hasan Hakanoğlu ’na teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır