Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI İLÇE HASTANESİ DEVLET HASTANESİ STATÜSÜNE GEÇTİ

ÇİÇEKDAĞI İLÇE HASTANESİ DEVLET HASTANESİ STATÜSÜNE GEÇTİ
24 Şubat 2023 - 15:55

2012 yılında yapımı tamamlanan ve ilçe halkının hizmetine açılan Çiçekdağı İlçe Hastanesi Entegre Hastane statüsünden Devlet Hastanesi statüsüne geçti.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada,  İlçe Devlet hastanesine Dahiliye Uzmanının atanacağını belirterek, 2012 yılından bu yana ilçe Entegre Hastanesi olarak faaliyet gösteren hastanenemiz 1 Şubat itibariyle entegre hastane statüsünden cıkmış olup, Devlet Hastanesi statüsüne geçmiştir.

Uzun zamandır Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerimiz neticesinde de 1 Mart tarihinde yapılacak atamada Çiçekdağı İlçe Devlet Hastanemize 1 Dahiliye uzmanı kadrosu açılmıştır. Sağlık Bakanlığımızla temaslarımız devam etmekte olup, İnşallah en kısa zamanda İlçe Devlet Hastanemize Pediatri, Çocuk, Kadın Doğum ve diğer temel branşlarda da uzman hekim gelmesine vesile olup, ilçe halkımızın en iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için elimizden geleni yapacağız. Dahiliye bölümümüzün şimdiden tüm Çiçekdağımıza hayırlı olmasını dilerken, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır