Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

ÇİÇEKDAĞI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR
12 Aralık 2022 - 15:42

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, altyapı ve içmesuyu çalışmalarının tamamlanmasının ardından bozulan yolları da yakın zamanda 32 km. uzunluğunda sıcak asfaltla kaplayarak, İlçenin tarihine ve ismine yakışır görünüme kavuşturacaklarını açıkladı.

Başkan Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, İlçemizin yıllardır kangren haline gelmiş olan sorunlarını bir bir çözüyoruz.

Bu doğrultuda;
İlk Etapta İlçemizin tamamında miadını doldurmuş, kayıp kaçak oranı yüksek %70’in üzerinde ve sağlığa uygun olmayan içme suyu şebeke hatlarımızı yenilerken, aynı zamanda gerek eksik bölgelerimizde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımızı inşa ederek, gerekse de Yozgat Musabeyli Barajından tatlı su getirme işlerimizle birlikte alt yapı çalışmalarımızı İlçemizin gelecekte 70 yılına yetecek şekilde inşa ediyoruz.

“32 KM. SICAK ASFALT İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Başkan Hasan Hakanoğlu, tüm bu çalışmalar neticesinde bozulan yollarımızı da yakın zamanda sıcak asfaltla kaplayarak, çevre düzenlemesi ile birlikte İlçemizi tarihine ve ismine yakışır görünüme kavuşturacağız.
Bugün itibariyle İhalesi önceden yapılan ve malzemesini temin ettiğimiz 32. Km’lik asfalt malzemelerimizi teslim alarak ilgili müteahhit firmanın deposuna aktarımını gerçekleştiriyoruz”dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır