Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI STANDI BEĞENİ TOPLADI

ÇİÇEKDAĞI STANDI BEĞENİ TOPLADI
20 Eylül 2021 - 13:35

Kırşehir’de 34. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında açılan sergilerde Çiçekdağı standı en çok ilgi gören stantlardan birisi oldu.

16 Eylül Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı etkinliklerde değişik illerden gelen çok sayıda iştirakçi stant açtı. Açılan sergilerde Çiçekdağı Belediyesinin organize ettiği stant da Çiçekdağı Aronya meyvesi, çörek otu, kaya tuzu, domates, nan ekmeği, badem, bulgur, düğürcük, üzüm, gözlemenin yanında El Sanatları Ustası Ahmet Ay’ın el işçiliği ile yaptığı müzik aletleri ve diğer bir çok eser tüm katılımcılar tarafından ayrı bir ilgi gördü.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu: Ahilik haftası kutlamaları kapsamında İlçe Tanıtım Günlerinde Kırşehir Cacabey meydanında standımızı açıp, yöresel ürünlerimizin tanıtımını yaptık.

Çiçekdağımıza özgü lezzetlerin yanı sıra ahşap ve el işi göz nuru çeyizliklere kadar bir çok ürünümüz tanıtılıp, ilgi gördü.

  1. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ilçemizin kültür yapısının tanıtılmasına katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır