Yerköy Haber Gazetesi

ÇİÇEKDAĞI’NDA BÜYÜK FESTİVAL BAŞLADI

ÇİÇEKDAĞI’NDA BÜYÜK FESTİVAL BAŞLADI
30 Eylül 2023 - 16:04
Çiçekdağı Belediyenin düzenlediği 5. “Bulgur Festivali” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da katıldığı törenle başladı.
Bulgur Festivali Cuma günü Saat 17.00’de Çiçekdağı Yeni Kent Meydanında saygı duru-şu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Mehteran Gösterisi ve Davul Zurna şovu yapıl-dı. Çocuklara oyun alanlarında pamuk şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır ve Osmanlı şerbeti İkramı gerçekleştirildi.
Festival’de açılış konuşmasını yapan Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Çiçekdağı için gece gündüz demeden söz verdiğimiz tüm hizmetleri gerçekleştirmek için çalıştık ve çok şükür bugün geldiğimiz noktada 4 yıldır hayata geçirdiğimiz toplam 57 projemizi sizlere tanıtırken, Fevzi Çakmak ve Fatih mahallelerimizde 70 yıldır süregelen 245 hanenin tapularını dağıtacağız.
Bunların yanı sıra İlçemizin 100 yıllık geleceğini düşünüp su ve altyapı sorunlarını çözerek İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon hatları, içme suyu depoları ve tatlı su getirme gibi bir çok yatırımların açılışını gerçekleştirmenin sevinci içerisindeyiz. Tabi biz bunlarla yetinmeyip ilçemizi daha da ileriye taşıyacak hizmetlere ve yatırımlara devam edeceğiz”dedi.
Başkan Hasan Hakanoğlu, bu yıl 5.sini düzenlediğimiz ve 2 gün boyunca herkesin gönlünce eğlenebileceği Bulgur Festivalimize katılan tüm davetlilerimize, Saygıdeğer Çiçekdağı halkı ve çevre halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından toplu açılış töreni gerçekleştirildi.
Festivalin ilk gününde 3 Alp Kardeşler, Tahir Uçar ve Ali Kınık konseri gerçekleştirildi.
Festivalin ikinci günü ise, Tuğçe Kandemir, Ömer Faruk Bostan ve Uğur Önür-Umut Sülünoğlu sahne alacak.
Haber : Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır