Yerköy Haber Gazetesi

ÇOCUK REHABİLİTASYON VE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ HİZMETE AÇILDI

ÇOCUK REHABİLİTASYON VE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ HİZMETE AÇILDI
20 Aralık 2022 - 13:36

Yozgat Şehir Hastanemiz bünyesinde İş insanları Reis Turan Göçümlü ve Ümit Taşdan tarafından tefrişatı yapılan Çocuk Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Ünitesi açılarak hasta kabulüne başladı.

Açılışa Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Gençlik kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu, iş insanları Ümit Taşdan, Reis Turan Göçümlü, Yozgat Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, İdarecilerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Açılışta konuşan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan şunları söyledi;
“Amacımız, Fizik Tedavi Uzmanlarımız ve Fizyoterapistlerimizle birlikte daha çok yatağa bağımlı hastalarımıza ve fizik tedavi ihtiyacı olan çocuk hastalarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Burada kesinlikle hem hastalarımıza hem velilerine yönelik daha konforlu ve rahat bir şekilde hizmet sağlayabilmektir. Ünitemizde gerek uzay cihazıyla, gerek özel yataklarıyla, gerek tırmanma kabinleriyle, gerekse özel çocuk robotları ile birlikte hastalarımızda kesinlikle  şehir dışına sevk etmeyip Yozgat Şehir Hastanesi bünyesinde tedavilerini tamamlamayıp kaliteli bir hizmet vereceğiz. Çocuk rehabilitasyon ünitemizde günlük 8 ila 10 hasta alma kapasitemiz var. Randevu üzerine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özel eğitimlerini almış fizyoterapistlerimizin görüşleriyle birlikte biz planlamasını yapıp sürekli takibini yapacağımız bir alan oluştu. Bu hastalarımız daha önce büyükşehirlere gidiyorlardı. Daha çok kayseri ve Ankara gibi 3. Basamak Üniversite hastanelerine gidiyorlardı biz bunun önüne geçmek istedik. Yozgat’ta 80 ila 100 arasındaki Serabral Palsi hastası olan hastamız var onların tedavilerini yapmak istiyoruz. Çevre illerin çoğunda da böyle Çocuk Rehabilitasyon ünitesi yok inşallah onlara da hizmet vereceğiz.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır