Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çorum’da öğrenciler yetenekleriyle hayran bıraktı

Çorum’da İlköğretim Haftası, Bekir Aksoy İlkokulu’nda coşkuyla kutlandı. Öğrenciler halk oyunları ve teekwondo gösterileri sundu. Çocukların performansı büyük beğeni topladı. Programda yapılan konuşmalarda çocukların eğitimi ve çevreye duyarlılık vurgulandı. Vali, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilere başarılı bir eğitim yılı diledi. Öğrenci ve öğretmen sayılarıyla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Çorum'da İlköğretim Haftası, Bekir Aksoy İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı. Öğrenciler halk

Çorum’da, İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğrenciler halk oyunları ve teekwondo gösterileri sergileyerek seyircileri büyüledi. Bekir Aksoy İlkokulu’nda gerçekleşen program, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edildi. Etkinlikte öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu. Ayrıca, halk oyunları ve teekwondo gösterileri gerçekleştirildi. Özellikle çocukların sergilediği teekwondo gösterisi büyük beğeni topladı.

Program sonrasında, protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, programda yaptığı konuşmada, “Her çocuk bir fidandır” diyerek, çocukların çevreye duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Çağlar, gelecek yıllarda daha iyi bir eğitim-öğretim dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise, konuşmasında Gazze’deki çocukların özgürce milli marşlarını okuyabilecekleri bir ortamın sağlanması için dualar etti. Ayrıca Türk milletinin yardımlaşma ve dayanışma ruhunu koruması gerektiğini dile getirdi. İlköğretim Haftası’nın hayırlara vesile olması için dua etti.

Çorum Valisi Ali Çalgan da konuşmasında, il genelinde 91 bin 530 öğrencinin 494 okul ve 4 bin 839 sınıfta eğitim alacağını belirtti. Çalgan, öğrencilere rehberlik edecek olan 7 bin 453 öğretmenin, çocukları bilgiyle donatmak ve değerlerine sahip çıkmalarına yardımcı olmak için büyük bir özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

Çorum’un Alaca ilçesinde bir otomobilin yön tabelasına çarpması sonucu sürücü
Sıradaki Haber Çorum’da otomobil tabelaya çarptı: 1 yaralı