Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demirci’de korkutan ev yangını

Manisa’nın Demirci ilçesinde yer alan bir ev, henüz belirlenemeyen bir

Manisa’nın Demirci ilçesinde yer alan bir ev, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kullanılamaz hale gelerek yanmaya başladı. Yangın, Ören Mahallesi’nde bulunan ve İbrahim Bilgin’e ait olan müstakil evde meydana geldi. Evden yükselen alevleri fark eden mahalle sakinleri hemen İtfaiye ekiplerini haberdar etti. Evde olan 4 kişi ve ahırda bulunan hayvanlar güvenli bir şekilde tahliye edilirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Demirci İtfaiye birimi ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşık 2 saat süren yoğun çaba sonucunda yangını kontrol altına almayı başardılar ve yangının bitişiğinde bulunan diğer evlere sıçramasını engellediler. Yangının güvenli bir şekilde söndürülmesi için GDZ elektrik ekipleri tarafından mahalle genelinde elektrik kesintisi uygulandı.

Mahalle sakinleri, yangının söndürülmesine yardımcı olmak amacıyla römorklarla su taşıyarak itfaiye ekiplerine destek verdiler. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen Fadime Nur Bilgin (18), Demirci Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, soğutma çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirttiler.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi mağlup etmesi sonrasında gerçekleştirilen kutlamalarda
Sıradaki Haber Alkollü araç kullanan sürücüye toplam 92 bin 500 lira ceza