Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Depremde 3 kişinin öldüğü Nusret Bey Apartmanı davasında iki kamu görevlisine hapis cezası

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 6 Şubat depremlerinde hasar gören ve 3

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 6 Şubat depremlerinde hasar gören ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Nusret Bey Apartmanı davasında sonuç açıklandı. İki kamu görevlisi, mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırıldı.
Battalgazi ilçesinin Fırat Mahallesi Zencefil Sokak’ta yer alan Nusret Bey Apartmanı’nın yıkılması sonucu Ahmet Ormancı (19), Cemal Ormancı (67) ve Nursel Ormancı (41) hayatını kaybetmişti. Mahkeme, proje evraklarındaki imzaları bulunan ve kamu görevlisi oldukları belirtilen G.D. ve M.B. adlı sanıklara hapis cezaları verdi. G.D.’ye 7 yıl 6 ay, M.B.’ye ise 8 yıl 4 ay hapis cezası verilmesine karar verildi.
Sanıkların, binanın onay süreçlerindeki ihmal ve sorumlulukları nedeniyle cezalandırıldığı belirtildi. Kararın, istinaf ve Yargıtay süreçlerinin ardından kesinleşeceği ifade edildi.

Kovancılar ilçesindeki bir konut yangını, bölgedeki ekipler tarafından başarıyla kontrol
Sıradaki Haber Kovancılar’da korkutan yangın