Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Dereceye giren öğrencilerden, Başkan Yılmaz’a ziyaret

Dereceye giren öğrencilerden, Başkan Yılmaz’a ziyaret
13 Haziran 2023 - 18:49

Tokat’ta düzenlenen okullar arası Türkiye şampiyonu sporcuları Yerköylü öğrenciler, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan Ferhat Yılmaz, Taekwondo şampiyonasında 1 şampiyon, 2 ikinci ve 1 üçüncü derece elde edilmesinin büyük mutluluk verdiğini söyledi.
Yerköy’ün adının sadece Türkiye’de değil dünyada da duyuracağından emin olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Tokat’ta düzenlenen 81 ilden sporcunun katıldığı Taekwondo okullar arası final Türkiye şampiyonasında dereceye giren Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’ndan Birinci Buğlem Doğan, Nurdoğdu Orta Okulu’ndan İkinci İrem Örül, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’nda İkinci Bünyamin Önal ve Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’ndan Üçüncü Yasemin Ecrin Soldamlı’ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Minik yavrularımızın bu başarısı bizleri bir hayli mutlu etmiştir. İnanıyoruz ki, bu yavrularımız Türkiye birincilikleri yanı sıra, Avrupa ve Dünya Taekwondo şampiyonalarında da Yerköy ilçemizin adını duyuracaklardır.” dedi.
Antrenör Ahmet Gün ise, “Şampiyonlarımıza Belediye başkanımızdan ödül Bizlere her fırsatta desteğini esirgemeyen bu şampiyonlukta kendisinin de emekleri olan belediye başkanımız Sayın Ferhat Yılmaz Türkiye şampiyonu sporcularımızı makamında ağırlayarak ödüllendi, bizlerden Avrupa ve Dünya şampiyonası madalyasını Yerköy’e getirmemiz sözünü aldı kendisine velilerim ve sporcularımız adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, konuşması sonrası sporculara ve Antrenör Ahmet Gün’e çeşitli hediyeler takdim etti. Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır