Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devlet korumasındaki 742 genç kamu kurumlarına atandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilme töreninde, çocuğun üstün yararını ön planda tuttuklarını vurgulayarak gençlere başarılar diledi. Göktaş, her çocuğun potansiyelini keşfetmeye önem verdiklerini belirtti ve atanan gençlere hayallerinden vazgeçmemeleri çağrısında bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki 742 gencin kamu kurumlarına yerleştirildiği kura töreninde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak çocuğun üstün yararını ön planda tutarak politikalar belirlediklerini vurguladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen kura töreninde 742 genç, kamu kurumlarına atandı.
Mahinur Özdemir Göktaş, gençlere yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “Çocuğun üstün yararını gözeten bir anlayışla politikalarımızı şekillendiriyoruz. Bir çocuğun hayatına dokunmak, ülkemizin geleceğini etkilemek demektir. Bu nedenle, aile odaklı bir yaklaşımla gençlerimizi destekliyoruz” dedi.
Göktaş, her çocuğun potansiyelini keşfetmelerine olanak sağladıklarını belirterek, “Sosyal ve Ekonomik Destek programıyla 178 bin 837 çocuğu ailelerinden kopmadan destekliyoruz. Aynı zamanda, ailelerinden ayrı büyüyen çocuklarımıza güvenli ortamlar sunuyoruz. Spor, sanat ve eğitim gibi farklı alanlarda destekler sağlayarak gençlerimizin gelişimine katkıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
Atanan 742 genç için destek vermeye devam edeceklerini belirten Göktaş, gençlere hitaben, “Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Sizler, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek önemli bireylersiniz. Her yeni gün, kendinizi geliştirmek ve ilerlemek için bir fırsattır. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Kurumlarınızda dürüstlük ve çalışkanlıkla örnek olmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı