Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diyanet İşleri Başkanlığı, Akademi Merkezleri Eğitim Öğretim Açılış Programı’nı gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Akademi Merkezleri Eğitim Öğretim Açılış Programı’nda, 400 eğitim görevlisi ve 6 bin kursiyerin bulunduğunu belirterek, insan yetiştirmenin büyük hassasiyet ve sorumluluk gerektirdiğini vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Akademi Merkezleri Eğitim Öğretim Açılış

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın iştirakiyle, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Akademi Merkezleri Eğitim Öğretim Açılış Programı düzenlendi. Açılış etkinliğine; Başkan Erbaş, din görevlileri, kursiyerler ve davetliler katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından bestelenen “Diyanet Akademi Marşı”nın dinlenmesiyle açılış konuşmalarına geçildi.

Başkan Erbaş, yaptığı konuşmada Dini Yüksek İhtisas Merkezlerinde yeni eğitim görevlilerinin başladığını belirterek, eğitim sürecinin hayırlı ve verimli olması temennisinde bulundu. İnsanın bilgiye ulaşma ve değerlendirme potansiyeline vurgu yaparak, eğitim sürecinde bulunan 400’e yakın eğitim görevlisinin ve 6 bin kişilik kursiyerin önemine değindi. Erbaş, eğitim görevlilerine çağlar boyunca süregelen medeniyet değerlerini günümüze ve geleceğe taşıma sorumluluğunu hatırlattı.

Erbaş ayrıca, insan yetiştirmenin incelik gerektiren bir süreç olduğunu vurgulayarak, eğitim görevlilerine insan odaklı yaklaşmaları gerektiğini belirtti. Maneviatıyla öne çıkan topluma rehberlik edecek bireyler yetiştirmenin sorumluluğunu taşımaları gerektiğini ifade etti.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı