Düzce’de jandarma ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 35 kişi yakalandı. Tutuklanan kişi sayısı 18 olarak açıklandı.
Polis ve jandarma birimleri, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması konusunda kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. 28 Eylül-4 Ekim 2026 tarihleri arasındaki operasyonlarda 21 bin 250 kişi sorgulanırken, aranan 35 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Tutuklanan şahısların sayısı ise 18 olarak belirtildi.
Gerçekleştirilen denetimlerde, 5 tabanca, 1 av tüfeği, 2 şarjör, 136 mermi, 28 kartuş ve 2 kesici-delici alet ele geçirildi. Bu başarılı operasyonlarla bölgedeki güvenlik endişelerine yönelik etkin bir mücadele yürütülmektedir.
