Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Edirne’de kar yağışı

    Edirne, kar yağışının etkisine girdi. Vatandaşlar, uzun zamandır görmedikleri kar manzarasının keyfini çıkarıyor. Sedef Bozer Ferfor ve Saniye Polat, gördükleri karla mutluluklarını dile getirdi. Karayolları ve belediye ekipleri de kar yağışına karşı önlemler aldı.

    Edirne, kar yağışının etkisine

    Karlı havanın etkisi altında kalan Edirne, özellikle yüksek kesimlerde yağmurla karışık kar yağışıyla karşı karşıya kaldı. Gece ve yarın da devam etmesi beklenen kar yağışı, ünlü Mimar Sinan’ın “Ustalık eserim” dediği Selimiye Camii ve meydanını beyaza bürüdü. Vatandaşlar, kar yağışından memnuniyet duyduklarını belirttiler. Sedef Bozer Ferfor, “Bugün Edirne’de kar yağmasını bekliyorduk ve gerçekten harika bir manzara ile karşılaştık. Selimiye’nin eşsiz manzarasında karı seyretmek çok keyifli bir deneyim oldu” dedi.

    Kar yağışını 30 yıl aradan sonra ilk kez gördüğünü ifade eden Saniye Polat ise, “İzmir’den geldim ve burada karla karşılaşmak beni çok mutlu etti. İzmir’de kar nadir yağar, genellikle yüksek kesimlere gitmek gerekir. Ancak Edirne’de kar yağışını görmek gerçek bir mutluluk oldu. Bu güzel kar manzarası hepimize keyif verdi” şeklinde konuştu. Karayolları ve belediye ekipleri, kar yağışına karşı önlemlerini almaya devam ediyor.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”