Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Edirne’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Edirne’nin Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde uyuşturucu madde ticaretini engelleme amaçlı

Edirne’nin Keşan ve Uzunköprü ilçelerinde uyuşturucu madde ticaretini engelleme amaçlı düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, metamfetamin, sentetik kannabinoid ve sentetik haplarla birlikte 2 tabanca ve birçok fişek ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Keşan Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, 86 adet Lyrica sentetik hapı, 23,19 gram metamfetamin, 26 gram tütüne batırılmış sentetik kannabinoid ve 0,6 gram pregabalin ele geçirildi. Aynı zamanda, 1 hassas terazi ve 7 uyuşturucu madde içme aparatı bulundu. Ekipler, 1 adet 9×19 mm ve 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ile 16 adet 9×19 mm ve 13 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği de aramalarda buldu.
Uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol tedbiri ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale’de son iki ayda meydana gelen 44 ayrı orman yangınında
Sıradaki Haber Çanakkale’de iki ayda çıkan 44 orman yangınında 758 futbol sahası büyüklüğünde alan yandı