Yerköy Haber Gazetesi

Eğitim Değerlendirildi

Eğitim Değerlendirildi
19 Mart 2022 - 15:33

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, ilçelerde değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

   Yerköy’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ve Okul Müdürleri ile bir araya gelen Yusuf Yazıcı, değerlendirme toplantısı yaptı.
   Çalışmaları yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere Yerköy ve Şefaatli’de toplantı düzenleyen Müdür Yazıcı’ya Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ve Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Yılmaz eşlik etti.

   Yazıcı toplantıda, gündem maddelerinden sosyal medya etiğimi, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, LGS ve YKS’ye hazırlık çalışmaları, temel eğitimde 10 Bin Okul Projesi, okuma yazma seferberliği, randevu sistemi ile öğrenci görüşmeleri ve yapılan eğitimler, velilere yönelik verilen eğitimler, öğrencilerin kazanım süreçlerinin incelenmesi ve öğrenme stillerinin belirlenmesiyle ilgili çalışmalar hakkında görüşerek, fikir alışverişinde bulundu.

   Salgın sürecinde gerek uzaktan eğitim gerekse yüz yüze eğitim faaliyetlerindeki çalışmaları ve gösterdikleri fedakarlıkları nedeniyle yönetici, öğretmen ve çalışanlara teşekkür eden Yazıcı, tüm süreçlerin iyileştirilmesi için azami bir gayret ile hep birlikte çalıştıklarını belirtti.
Müdür Yazıcı, bu bağlamda okulların her açıdan daha da güçlendirilmesi, öğrencilere yönelik rehberlik hizmetlerinin, akademik alanda yapılan çalışmalar ile velilere yönelik verilen eğitimlerin etki analizlerinin yapılmasının gerekliliğini vurguladı.
Süreçlerin iyileştirilmesinin sonuçları da pozitif olarak etkileyeceğini belirten Yazıcı, okullar ve öğrenciler arasındaki imkân farklılıklarını minimize etmek hedefinden hareketle kaynakların kullanıldığını ve buna bağlı olarak olumlu sonuçlar alındığını kaydetti.
   ESER projesi kapsamındaki uygulamaların alanda olumlu yansımalarını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yazıcı, emek ve gayretlerinden dolayı ilçe ve okul yöneticileri ile tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır