Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elazığ’da kocası tarafından öldürülen kadının kardeşi: “MS hastalığının son evresinde olan bir kişi bu tetiği bu şekilde çekemez, bu aile içinde olan bir cinayet”

Elazığ’da yaşanan üzücü olayda, 3 çocuk annesi Sümeyye Y. kocası

Elazığ’da yaşanan üzücü olayda, 3 çocuk annesi Sümeyye Y. kocası tarafından öldürüldü. Kardeşi Fatih Sonay, MS hastalığının son evresinde olan birinin bu şekilde bir cinayeti işleyemeyeceğini savunarak gerçek failin aile içinde olduğunu düşündüklerini belirtti.

Olay, Kovancılar ilçesinde meydana geldi. Tartışma sonrasında kocası Sümeyye Y.’ye 7 el ateş ederek öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı. Kadının cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı ve ailesi tarafından defnedildi. Soruşturma devam ediyor.

Avukat Ercan Yıldırım, gerçek failin bulunması için ellerinden geleni yapacaklarını ve adaletin yerini bulmasını istediklerini belirtti. Sümeyye’nin MS hastası olan kocasının cinayeti işleyecek gücü olmadığını savunan kardeşi Fatih Sonay, hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti.

Sümeyye’nin babası Vahap Sonay ise adaletin sağlanmasını ve torunlarının devlet himayesine alınmasını istedi. Olayın şahitlerinin çocuklar olduğunu belirterek yargıya güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi’nde bulunan Antandros Antik Kenti
Sıradaki Haber Antandros Kazı Alanı’nda yangın: Alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor