Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erciyes 38 FK’da Murat Şimşek ayrıldı

Erciyes 38 Futbol Kulübü, stoper Murat Şimşek’in takımdan ayrıldığını duyurdu. Sezon başında Alanya 1221 Spor’dan transfer edilen Murat, Tire 2021 ile sözleşme imzaladı. Kulüp, daha önce de birçok futbolcuyla yollarını ayırmıştı.

Erciyes 38 Futbol Kulübü, stoper Murat Şimşek'in takımdan ayrıldığını duyurdu.

Erciyes 38 Futbol Kulübü, stoper oyuncusu Murat Şimşek ile yollarını ayırdı.

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü’nde transfer döneminin son gününde bir oyuncu daha takımından ayrıldı. 30 yaşındaki futbolcu Murat Şimşek, sezon başında Alanya 1221 Spor’dan transfer edilmişti. Şimşek, kulübün mavi-siyah formasıyla 8 maçta yer aldıktan sonra, son olarak oynanan Denizlispor karşılaşmasının ardından ayrılma kararı aldı. Genç futbolcu, Türkiye 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Tire 2021 ile anlaşma sağladı.

Murat Şimşek’in ayrılığından önce, Erciyes 38 FK’de Abdulkadir Taşdan, Alperen Elmas, Ekrem Kayılıbal, Enes Koçoğlu, Fevzi Can Bozkuş, Kaan Mert Nasırcılar ve Taha Yeşilbaş gibi oyuncularla da yollar ayrılmıştı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”